Övriga aktiviteter och upplevelser

Kommande evenemang

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.


Tidigare evenemang

Här kan du ta del av vad som visats tidigare. Titta gärna in på galleriet också om du vill se bilder från de olika evenemangen.

2017

Temakväll ”Hur kan vi hjälpa nyanlända i Sverige att komma in i vårt samhälle”

När: Onsdagen 5 april kl. 18.00.

Var: Sjöstadskapellet, Lugnets allé 46, Hammarby Sjöstad.

Vi är säkert många som funderar på hur vi på bästa sätt kan hjälpa våra nyanlända att komma in i samhället men inte riktigt vet vad vi ska göra. Vilken typ av hjälp behövs? Vad kan jag bidra med? Kan man göra ett mindre åtagande? Vilka organisationer finns om jag vill hjälpa till? Ibland kanske frågeställningarna känns så många att det är enklast att inte göra någonting.

Denna temakväll gör vi tillsammans med Sjöstadskapellet.

Kulturnatt Stockholm i Sjöstan 29 april

När: 29 april kl. 18-24.00
Plats: Runt om i Sjöstan
Pris: Allt är gratis

För tredje året i rad samordnar vi Sjöstans alldeles egna kulturnatt. Det blir en kväll fylld av roliga och intressanta evenemang hos Sjöstadens olika kulturutövare, konstnärer, skolor, hotell och restauranger. Är du arrangör, kulturutövare eller företagare i Sjöstan och vill vara med så hör av dig till oss via mail: sjostadensfh@gmail.com. Program finns på www.kulturnattstockholmisjostan.se och på Facebook förstås.

Till Sjöstans ungdomar: Vill du träffa nya kompisar och göra något tillsammans?

Tid: Söndag 29 januari kl. 16.00
Plats: Luma Bibliotek, Ljusslingan 26
Luma bibliotek och ”Kultur i Sjöstan” bjuder på söndagsfika för alla ungdomar i Sjöstan. Kom och prata med oss om vad du skulle vilja göra: spelkvällar, filmklubb, läsecirkel, programmering, skapande verkstad eller något helt annat. Biblioteket är till för alla – också för dig som är tonåring. Och vi på Kultur i Sjöstaden vill bidra till kultur för alla i vår stadsdel.

2015

Marknad 12 september: Sjöstadsdagen

Tid: 12 september 2015, hela dagen
Plats: Runt om i hela Hammarby Sjöstad
Pris: Gratis

Sjöstadsdagen är en folkfest i HammarbySjöstad som nu genomförs för elfte året i rad. Det som började med Miljödagarna i GlashusEtt med olika vandringar och information har vuxit till en härlig dag för alla boende och verkande i Sjöstaden. Det lokala föreningslivet, där vi är en del, och ett antal lokala konstnärer och hantverkare visar upp sig. Även loppmarknad och knattelopp kommer anordnas.

Se hemsida www.sjostadsdagen.se