Att bli medlem

Stöd kulturen i Sjöstan genom att bli medlem i Sjöstadens Folketshusförening (Kultur i Sjöstan)!
Medlemsavgiften är en engångskostnad på 200 kr för privatpersoner och 2000 kr för företag, föreningar och organisationer.
Du betalar alltså inte någon årlig medlemsavgift, men bidrag uppskattas och mottages tacksamt av föreningen.
Sätt in det aktuella beloppet på bankgiro 725-5722 och ange ditt namn. Meddela sedan via mail sjostadensfh@gmail.com att du önskar bli medlem och uppge postadress, telefonnummer och e-postadress.

Du får information/medlemsbrev om kommande evenemang m.m. via e-post. Om du har ändrat den adress du angav när du blev medlem, vänligen meddela oss detta . Som medlem får du rabatterat pris på de flesta aktiviteter som vi anordnar och du får många tillfällen att träffa andra kulturintresserade och trevliga människor.

Om du vill bli medlem skicka ett meddelande till sjostadensfh@gmail.com och ange namn, postadress, telefon och e-postadress.

Tack för att du stöttar kulturen i Sjöstan!

 

GDPR (dataskyddsförordningen) – skydd av personuppgifter

Sjöstadens Folketshusförening har åtagit sig att skydda sina medlemmars personuppgifter.
De personuppgifter vi har om medlemmar är namn, postadress, e-postadress och ibland telefonnummer.
Vi delar inte dessa uppgifter med någon annan och vi använder dem endast då vi gör medlemsutskick med program och annan information.

Om du som medlem vill att vi ska ta bort dina uppgifter, vänligen skriv till sjostadensfh@gmail.com och be oss göra det. När vi då tar bort e-postadressen innebär det, att du inte längre kommer att få några utskick från oss.