Inställt! Kurs ”man tager vad man haver” – grön matinspiration med Anna H Lundahl 23 oktober 2022 kl. 11-14.00 Bogemenskapen Sjöfartens kök, Heliosgatan 23

Du tar med dig vad som finns i ditt skafferi och kylskåp. Jag tar med mig vad som finns i mitt. Kanske är det något som närmar sig bäst före datum? En råvara som du inte vet hur du ska laga till eller älskar? Tillsammans upptäcker och improviserar vi fram en underbar lunch av det vi har hemma. Kanske får vi ett härligt skratt på köpet?! Tillsammans lagar vi och äter. Kursen avslutas med en stunds högläsning ur boken Min farmor var vegan.

Anna driver företaget Avskalat by Anna som inspirerar i det gröna köket. Anna har arbetat som kock i skolkök och som köksmästare för en grön buffé som serverades under World Economic Forum 2020. Hon är aktuell med boken Min farmor var vegan som beskriver hur hon blev tredje generationen vegetarian. Anna är även initiativtagare till KliMATdagarna som äger rum 7-8 oktober på Lumafabriken i Hammarby Sjöstad.

Antalet deltagare är begränsat till 16 – först till kvarn gäller!

Tid och plats: söndag 23 oktober, kl. 11-14.00 Bogemenskapen Sjöfartens kök, Heliosgatan 23 i Sjöstan

 

Dela inlägget